❈ Ervaar 
 

De  behandelingen 

Je kunt kiezen betreffende jou behandeling. Het is belangrijk te kijken welke behandeling past bij jou klacht, vraag, wens en bij wie jij bent. 

Meridiaankleur reflextherapie

Meridiaankleur reflextherapie werkt diep in op het zelf herstellende vermogen in ziekte- en genezingsprocessen.  Meridiaankleur reflextherapie lijkt op acupunctuur. Toch is er een belangrijk verschil. Meridiaankleur Reflextherapie werkt met kleuren in plaats van naalden en laat de huid intact. Pijnlijke littekens of blokkades door littekens kunnen  zeer goed behandelt worden met meridiaan kleurtherapie.

 

Voetreflex massagetherapie

Voetreflexzonetherapie gaat uit van specifieke zones  op de voeten. Maar indien nodig ook handen, oren, gezicht en rug. Deze reflexzones hangen nauw samen met alle organen, spieren, zenuwen en andere onderdelen van het lichaam. Door het behandelen van de reflexzones, bijvoorbeeld met speciale drukpunt- en massagetechnieken, kan een reactie/prikkel worden gestimuleerd in het lichaam en daarmee op de plek(ken) waar de klachten zich bevinden.  Het heeft effect  op zowel lichaam en geest.