❈ Mogelijkheden 
 

Voet Reflex

Bij voetreflextherapie wordt altijd begonnen met een uitgebreide intake. Er wordt gevraagd naar voeding, leefstijl, emotionele gebeurtenissen, medicijnen enz. Daarnaast worden alle zones op de voet getest. Vanuit deze informatie wordt een behandelprotocol opgesteld voor je klacht.

Meestal zijn er zo´n 10 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Bestaan bepaalde klachten al heel lang dan kan een intensiever traject nodig zijn. Treed er geen reactie of verandering op na  4 behandelingen dan is dit waarschijnlijk niet de behandeling die, op dit moment, bij jou hoort. 

Leefstijladvies

Leefstijladviezen en coaching worden altijd gecombineerd met de reflextherapie. Denk hierbij aan voedingsadviezen, bewegingsadviezen in de vorm van oefeningen of vrijetijdsactiviteiten. Patronen in denken en handelen worden onder de loep gehouden. Het doel is om bewust te worden van de mogelijkheden welke er voor kunnen zorgen dat je als mens beter functioneert en jij je gelukkiger kunt voelen.

Ontspanningsmassage

Ontspannen zijn en je lijf voelen is goed voor ieder mens. Tijd voor jezelf en ervaren waar e.u pijnpunten zitten.  In onze westerse wereld gaan we daar nog al eens aan voorbij. Hier kun je genieten van een geurende Weleda olie, strijking, kneding, acupressuur, wiegende technieken enzovoort.... Preventieve gezondheidszorg...