Wat wil jij...?

Voet Reflex

Bij voetreflextherapie wordt  begonnen met een intake. We praten over voeding, leefstijl, emotionele gebeurtenissen, medicijnen enz. Daarnaast worden alle zones op de voet getest. Vanuit deze informatie wordt een behandelplan voor jou opgesteld.

Het aantal behandelingen wisselt per klacht en cliënt. Treed er geen reactie of verandering op na  4 behandelingen dan is dit waarschijnlijk niet de behandeling die, op dit moment, bij jou hoort. Voet-reflex therapie is heerlijk te ontvangen.  Een voetreflexbehandeling brengt bijna altijd hoofd en lichaam tot rust.

Leefstijladvies

Leefstijladvies en coaching worden altijd gecombineerd met reflextherapie. Denk hierbij aan voedingsadviezen, bewegingsadviezen in de vorm van oefeningen of vrijetijdsactiviteiten. Patronen in denken en handelen worden onder de loep gehouden. Het doel is om bewust te worden van de mogelijkheden welke er voor kunnen zorgen dat je als mens beter functioneert en jij je gelukkiger kunt voelen.

Ontspanningsmassage

Ontspannen zijn en je lijf voelen is goed voor ieder mens. Tijd voor jezelf en ervaren waar eventuele pijnpunten zitten.  In onze westerse wereld gaan we daar nog al eens aan voorbij. Hier kun je genieten van een geurende aroma olie, strijkingen, knedingen, acupressuur, wiegende technieken enzovoort.... Preventieve gezondheidszorg...