❈ Anna Valk 
 

Even voorstellen 

De Fûgel is Anna Valk. Al  meer dan 30 jaar lang ben ik werkzaam in de dienstverlening en verzorging van mensen. Contact, wisselwerking en verbonden voelen is belangrijk voor mij. Van oorsprong ben ik opgeleid in de wellness branche. In de loop van de tijd is mijn belangstelling breder geworden. Van het uiterlijk naar het innerlijk van de mens. Mijn werkwijze werd steeds meer holistisch. Ik heb verdieping gezocht in aansluitende behandelwijzen, producten en opleidingen... Als logisch gevolg ben ik in mijn vrije tijd Thai Chi en Qi Gong gaan beoefenen. Een Chinese bewegingsleer, welke mij zeer ondersteunt in gezond zijn en ontwikkeling. 

Sinds een aantal jaren werk ik  1 dag per week voor "Visie-tatie". Dit bedrijf doet in opdracht voor diverse beroepsverenigingen kwaliteitsgesprekken  in het complementaire veld. Dit is een fijne combinatie met mijn praktijk. Ik leer veel collega's kennen met zeer uiteenlopende therapieën. Dit inspireert mij ontzettend.

Opleidingen en trainingen : Oor-acupunctuur en Oor-Reflex, Voetreflex weerstand en immuunsysteem, Voetreflex en kanker, Specialisatie BurnOut,  Post HBO Meridiaan kleur therapie Christel Heidemann, Registeropleiding Medische basiskennis (Cipion), Voetreflex betreffende vrouwenklachten, Voetreflex stervensbegeleiding en rouwverwerking, 3 jarige voetreflex opleiding Total Health, Reiki 1, Intuïtieve ontwikkelingsopleiding, Stoel shiatsu, Basisopleiding voetreflex, Medische basiskennis DBA, Puls technieken body, Specialisaties diabeet en reuma, Aroma trainingen Weleda, MDGO uiterlijke verzorging. 

 

Natuurlijk in Oosthem...