❈ Anna Valk 
 

     Even voorstellen 

De Fûgel is Anna Valk. Al  meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de dienstverlening en verzorging van mensen. Contact, wisselwerking en verbonden voelen is belangrijk voor mij. 

Mijn  missie is mensen weer in contact te brengen met ontspanning, voelen, het ervaren van welzijn...waardoor het zelf genezend vermogen OPTIMAAL aan het werk kan gaan om de mens zo gezond en gelukkig mogelijk door het leven te laten gaan....

Sinds een aantal jaren werk ik  1 dag per week voor "Visie-tatie". Dit bedrijf doet in opdracht voor diverse beroepsverenigingen kwaliteitsgesprekken  in het complementaire veld. Dit is een fijne combinatie met de praktijk. Ik leer veel collega's kennen met zeer uiteenlopende therapieën. Dit inspireert mij ontzettend.

Een greep uit de Opleidingen en trainingen : Mindfulness trainersopleiding, Cranio-Sacraal en Voetreflexplus, Oor-acupunctuur en Oor-Reflex, Voetreflex en het immuunsysteem, Voetreflex en kanker, Specialisatie BurnOut,  Meridiaan kleur therapie, Registeropleiding Medische basiskennis (Cipion), Voetreflex vrouwenklachten, Voetreflex en rouwverwerking, 3 jarige Voetreflex opleiding Total Health, Reiki 1, Intuïtieve ontwikkelingsopleiding, Stoel shiatsu, Basisopleiding voetreflex, Puls massagetechnieken body, Specialisaties diabeet en reuma, Aroma trainingen, MDGO uiterlijke verzorging. 

 

Natuurlijk in Oosthem...